Moderne kunst in Lille of toch liever een feestje in Ibiza?

tickets ibizaBen je helemaal fan van moderne kunst, hedendaagse kunst of Art brut dan is Lille in Frankrijk wat jij zoekt. net buiten de stad Lille ligt het Métropole Museum. Het ligt in de voorstad genaamd Villeneuve-d’Ascq. Dit museum behoort tot de meeste belangrijke musea op het gebied van moderne kunst in heel Europa. In dit museum vind je een goede weergaven van de kunst uit de 20ste en 21ste eeuw. Alle grootmeesters zul je er vinden. Van Pablo Picasso tot Amedo Modigliani, Joan Miró, Fernard Léger en Georges Braque. Naast het bewonderen van deze grootmeesters is er ook de grootst Art Brut van Europa.

Dagje naar het Métropole Museaum in Lille

Als jij een dagje besluit naar dit museum in Lille Frankrijk te gaan dan ben je zeker niet in één dag uitgekeken. Het museum heeft een oppervlakte van maarliefst vierduizend vierkante meter. Maar ben jij toch meer een feestbeest en hou je helemaal niet zo van moderne kunst kijk dan op www.ticketsibiza.nl.

Feesten in Ibiza

Ibiza trekt ieder jaar miljoenen toeristen en dat is niet voor niets. Dit droomeiland is het hele jaar mooi en gezellig met name in de zomer is het er gezellig, maar ook erg duur. Je kunt voor een simpel watertje zo €25,- kwijt zijn. Dan zit je natuurlijk wel tussen de jetset van de wereld. Je moet ook niet raar opkijken als je Wesley Sneijder en Yolanthe tegen komt. David Beckham staat ook bekend om het bezoeken van dit eiland.

Na het feesten kun je tot rust komen op Cala Bassa een uniek strand met een doorzichtige zee en parelwitte stranden. Ga lekker relaxen en laat je totaal op voor een avondje stappen. Neem een cocktail in de hand en wij zeggen: Genieten maar!.

Wil je meer weten over ibiza of over Lille kijk dan op lillefrankrijk.nl en ticketsibiza.nl