Goedkope stedentrip naar Mons

Goedkope stedentrip naar Mons

Op zoek naar een goedkope stedentrip naar België? Bekijk dan de mogelijkheden om op reis te gaan naar Mons, in het uiterste zuidelijke puntje van België. Iets wat u waarschijnlijk niet wist, is dat Mons de cultuurhoofdstad van Europa was in 2015. Dit houdt in dat u hier nog veel cultuur kunt snuiven en dat Mons dus zeker een bezoekje waard is. Daarnaast is het niet op en top toeristisch, waardoor u ook niet te maken heeft met toeristische prijzen. Hierdoor kunt u dus genieten van een goedkope stedentrip, ideaal toch?!

Goedkoop Mons bezoeken

Als u een goedkope stedentrip zoekt, dan bent u op zoek naar een trip naar Mons. Hier kunt u zowel genieten van de lekkere wijnen, de prachtige landschappen in de omgeving als de culturele bezienswaardigheden in de stad. Leen voor een paar euro een fiets en ga toeren door de prachtige boslandschappen in de buurt. Dit kost weinig geld en hiermee kunt u dus Mons goedkoop bezoeken. De meeste Nederlanders zijn namelijk altijd op zoek naar de goedkoopst mogelijke oplossing voor het beste vermaak. Dit is niet altijd te vinden, maar Mons in België stelt u zeker niet teleur!

In het buitenland, maar toch wat je gewend bent

Daarnaast moet je oppassen met welk hotel je boekt als je voor een goedkope oplossing wil gaan. Daarom hebben wij de oplossing, namelijk een Nederlands hotel in het buitenland! Iedereen kent wel de voordelen van een Van der valk hotel. Zo kunt u in Mons namelijk ook een Van der Valk hotel in België boeken! Dit hotel barst van de voordelen, namelijk een mooie spa, gratis parkeren, heerlijk ontbijt, prachtige kamers en een fantastisch restaurant. Voor een restaurant in Mons hoeft u dus ook niet ver te zoeken, u kunt namelijk gewoon kiezen voor het Quai 5 restaurant!