Begin je stedentrip in Amsterdam met park,sleep and fly

Park, sleep and fly Schiphol, u zult er vast al weleens iets over hebben gehoord. Parkeren, slapen en vliegen bij Schiphol is allemaal mogelijk. Dit maakt de faciliteiten van Schiphol natuurlijk veel beter, en het is ook vooral fijn voor reizigers. Bovendien kan je zo je stedentrip gemakkelijk in onze eigen hoofdstad beginnen.

U bent vast wel bekend met het gevoel dat u morgenochtend om 9.00 uur aanwezig moet zijn op het vliegveld vanwege uw vlucht, en dat u dan gelijk begint te denken aan de ochtendspits die rondom Amsterdam nog al behoorlijk druk is. Veel mensen kiezen er dan voor om ver voor de spits aanwezig te zijn op Schiphol, om zo nooit bang te hoeven zijn hun vlucht te missen.

Dit is verleden tijd met park, sleep and fly Schiphol

Wanneer u gebruik maakt van park, sleep and fly Schiphol kunt u er altijd van uitgaan dat u uw vlucht niet zult missen, door de ochtendspits of door het missen van uw trein of bus. Wanneer u kiest voor park, sleep and fly Schiphol, kiest u voor zekerheid en bovendien is het ook nog eens voordelig Schiphol parkeren in vergelijking met de parkeerplaatsen van schiphol.

Waarom slapen bij Schiphol ?

Wanneer u voor deze mogelijkheid kiest, bent u er zeker van dat u ‘s ochtends niet te laat aankomt op het vliegveld. Ook is het gewoon makkelijk, u kunt bijvoorbeeld nog even een dagje winkelen in Amsterdam voordat u op uw stedentrip gaat. Ook is het natuurlijk fijn dat u op de dag zelf niet meer hoeft te haasten, of te reizen. U bent al bij Schiphol, en hoeft alleen nog maar in te checken voor u vlucht.